Skip to content
0%

Doel 1 van 1

We love crowdfunding

0%

Na de succesvolle cake-bak-actie van Sovak waar we binnen korte tijd niet op 100% maar op 400% uitkwamen, zijn we nu op zoek naar een nieuw doel. Heb jij een suggestie? Mail je idee naar info@hospice-altena.nl

Doneer

14 januari 2022

Podcastserie, deel 3: Luister nu naar 'Kleintje mee'.

Onze podcastserie 'Dagen van Leven' bestaat uit 10 audioverhalen. In de derde aflevering mag huisarts Caroline, aan het einde van Annie's leven, heel dichtbij komen.

lees meer

20 januari 2022

Een stapelfinanciering past perfect bij ons mooie burgerinitiatief.

Een nieuw jaar waarin we een boel willen realiseren. Zo gaan we in 2022 de financiering rondmaken. Daar worden nu de voorbereidingen voor getroffen.

lees meer

16 december 2021

Podcastserie, deel 2: Luister nu naar 'Daarheen.'

Onze podcastserie 'Dagen van Leven' bestaat uit 10 audioverhalen. In de tweede aflevering helpt geestelijk verzorger Marieke een stervende vrouw rust vinden.

lees meer

16 december 2021

We waarderen de inbreng en betrokkenheid van omwonenden.

Ons plan om een hospice in de buurt te realiseren, levert veel positieve reacties op. Voor direct omwonenden komt 'in de buurt' wel heel dichtbij. Dat kan vragen en zorgen opleveren, waarover we graag in gesprek gaan.

lees meer

10 november 2021

Nieuwe Coördinator Fondsenwerving. Welkom Liesbeth!

De vacature voor een Coördinator Fondsenwerving heeft maar kort op de website gestaan. Al snel nam Liesbeth Donken contact op. Een korte kennismaking.

lees meer

18 januari 2022

Wens voor komend jaar: het werven van 80 vrijwilligers.

Regelmatig horen we: 'Zeg, maar wanneer jullie zover zijn. Dan meld ik me graag aan als vrijwilliger.' Hoe fantastisch is dat? Voor iedereen die nieuwsgierig is, delen we een ruwe jaarplanning.

lees meer

Interview

'Als huisarts wil ik mensen niet heen-en-weer verhuizen. Zeker niet in de laatste fase van hun leven.'

lees meer

17 december 2021

'Het stokje draag ik met een gerust hart over.'

Het einde van 2021 is in zicht. Voor onze stichting was het een bijzonder jaar waarin veel is bereikt. Zo zijn we van een stuurgroep in een voltallig bestuur overgegaan. Een interview met initiatiefnemer Melanie Kruithof.

lees meer

12 november 2021

Stichting Mont Ventoux, bedankt voor jullie donatie!

Op 11 november overhandigde de Stichting Mont Ventoux een cheque voor de realisatie van ons bijna-thuis-huis. Een kort verslag van dit heugelijke moment.

lees meer

15 november 2021

Podcastserie, deel 1: Luister nu naar 'Hoe verder?'

Onze podcastserie 'Dagen van Leven' bestaat uit 10 audioverhalen. In de eerste aflevering mist arts-assistent Jeffrey een hospice in de buurt.

lees meer