Cliënten van Sovak bakken cakes om onze stichting te steunen.

In de keuken van Sovak ruikt het heerlijk naar cake. Bestel jij er ook 1, 2 of tien? Dan heb je niet alleen wat lekkers voor bij de koffie, maar steun je ook onze plannen voor een hospice in de buurt.

26 jan 2021 Leestijd 1 minuut

Een heleboel eieren, flinke stapel boter en bergen meel. Hoeveel heb je eigenlijk nodig voor 100 cakes? Het bakkersteam van Sovak, bestaande uit meerdere cliënten, heeft er zin in. Ze zijn druk met meten, wegen en kneden. Na alle voorbereidingen worden ze licht ingevroren.

‘Ik zou er wel een paar bestellen, hoor. Ze smaken echt heel lekker. Ik heb al een plakje geproefd.’

Kun je ook aan de actie meedoen als je in Groningen woont? Uh, nee. Het is onze bedoeling om ze rond te brengen, dus dan is een adres in de buurt wel handig. De cake wordt afgeleverd met een kaartje, met daarop een handtekening van de cliënt die hem gebakken heeft. Op de homepage van onze website houden we de stand bij.

Meedoen gaat zo

Mail je naam en adres naar: acties@hospice-altena.nl. Zet er ook duidelijk bij hoeveel cakes je wilt bestellen. De kosten bedragen € 5 per cake. Dit bedrag maak je over naar NL 24 RABO 0340 1698 93 t.n.v. Stichting Hospice Altena. Graag bij de betaling in de omschrijving je straat + huisnummer vermelden. Dan kunnen we je betaling koppelen aan je bezorgadres. Iedere euro die we ontvangen komt ten goede aan de realisatie van het hospice. Bij voorbaat dank voor je steun!